Website Datawonen vernieuwd

Vanaf vandaag is de vernieuwde versie van Datawonen online te bezoeken. De website www.datawonen.nl bestaat uit twee overzichtelijke delen, namelijk een startpagina met dashboards en een vervolgpagina met databanken.

Dashboards en databanken

Op de startpagina zijn dashboards te zien die een duidelijk overzicht geven en toegang tot de cijfers die op Datawonen te vinden zijn bieden. De dashboards die op thema zijn ingedeeld bevatten de meest actuele informatie.

De databanken die op de vervolgpagina's zijn te vinden maken het mogelijk om zelf aan de slag te gaan. Door de interactieve en gebruikersvriendelijke interface kunnen tabellen en grafieken op basis van eigen selecties worden gegenereerd.

Meer weten of de website direct in actie zien? Kijk dan op www.datawonen.nl.