23 januari Congres Programma Aardgasvrije Wijken

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Blokhoeve 1, Nieuwegein

De locatie is centraal gelegen en gratis parkeren voor de deur.

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen en 8 E-laad punten. De parkeerplaats voor het NBC is een openbaar terrein. We adviseren je om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Het NBC beschikt over een beperkt aantal lockers en een garderobe.

Stap voor stap. Wijk voor wijk. Het verduurzamen en aardgasvrij maken van bestaande woningen en gebouwen is een enorme opgave. Een opgave die alleen haalbaar en betaalbaar is als we samen werken, samen leren en stap voor stap opschalen. Het congres Aardgasvrije Wijken is hét moment in het jaar om je kennis en netwerk uit te breiden en zelf bij te dragen aan de aardgasvrije opgave.

De Rijksoverheid, de Vereniging Nederlandse Gemeenten, het Interprovinciaal Overleg en de Unie van Waterschappen verwelkomen je graag op 23 januari 2020 in Nieuwegein bij het Congres Aardgasvrije Wijken.

Aanmelden voor dit congres kan op deze website.